ons team


 Joyce

Hoi ik ben Joyce, Ik ben deze organisatie gestart in 2015 omdat ik merkte dat er een te kort aan betrokkenheid was in de zorg. Daarom wil ik er voor zorgen dat ik iets op kon zetten waarbij betrokkenheid een grote rol speelt.

 

Ik heb affiniteit met het werken met mensen en het werken met dieren. Zelf ben ik al vanaf 2012 werkzaam in de zorg en ik ben opgegroeid met natuur en andere dieren om me heen. Om mijn droom te realiseren ben ik een onderzoek gestart. Voor dit onderzoek ben ik naar Amerika geweest. Ik ben opzoek gegaan naar welke methodieken er bekent zijn en welke filosofie bij mij past. Het onderzoek heeft mij veel extra kennis en inzichten gegeven. Er blijft blijkt maar weer altijd ruimte om te leren en je weet nooit te veel.

Dit is dan ook de reden waarom ik mijn werk met mijn passie wil gaan combineren. Ik ben er namelijk heilig van overtuigd dat dieren eigenschappen hebben die een hulpverlener nooit zal hebben. Animal Assisted Therapy en creativiteit is daarom voor mij de perfecte manier om mensen verder te laten ontwikkelen. Deze vorm van hulpverlening bieden in combinatie met een dagbesteding waar ook de creativiteit, samenwerking en zelfredzaamheid geprikkeld wordt, is mijn droom.

 

 

 
Kyriëlla
Hoi mijn naam is Kyriëlla van Nuland, ik ben 24 jaar en woon in Oijen. Sinds november 2023 ben ik werkzaam bij Joyridezorg. Daarnaast werk ik in de weekenden in de thuiszorg. Ik ben graag met familie en vrienden op pad om leuke dingen te ondernemen. Ik hou van baantjestrekken in het zwembad en het bakken en uitproberen van nieuwe (taart) recepten.
De afwisseling die ik bij Commonjoy ervaar vind ik ontzettend leuk en fijn! Ik haal veel voldoening uit het werk wat ik mag doen, met het oog op het creëren van een warme, veilige en open omgeving waarin iedereen zichzelf mag en kan zijn.


 

 


  Natasja

Hoi Ik ben Natasja en Ik ben werkzaam als begeleidster.
Het is mijn passie om mensen te helpen om het dagelijkse leven vreugdevoller te maken. Ik breng positieve engergie mee, en heb een luisterend oor.
Ik vind het fijn om een band op te bouwen en mensen te leren kennen.
Ik ben open en oprecht en zoek graag naar oplossingen. Ik ben flexibel in mijn werkzaamheden die heel divers kunnen zijn. Ik heb veel geduld en kan mensen aansturen om gewoontes te veranderen.
Het is fijn dat ik bij Common Joy verschillende doelgroepen begeleid zo kan ik mezelf blijven uitdagen en ontwikkelen. Daar heb ik hier ook alle kansen en mogelijkheden voor. Ik kan hierdoor mijn loopbaan verbreden en steeds nieuwe dingen leren. Ik ben blij dat ik deel uit mag maken van dit top team.
Ik hoor vaak terug dat ik veiligheid en geborgenheid bied. Daardoor kunnen mensen zichzelf zijn en stellen zich open naar mij. Ik ben een harde werker met mijn hart op de juiste plaats en zie erna uit om meerdere mensen te begeleiden en helpen in de toekomst.
Angel

Mijn naam is Angel van de Wetering en ben sinds 2024 parttime in dienst van Common Joy! Ik mag elke vrijdag op pad met de gezelligste cliënten, zodat ze alles in huis hebben voor het weekend en zorg waar nodig. Het werk bij Common Joy is divers en samen met een enthousiast en gezellig team voelt een werkdag niet eens als werkdag en vliegt de tijd voorbij. Voor het werk bij Common Joy doe ik momenteel de opleiding Sociaal Werker.

Meral

Mijn naam is Meral Erdemir, momenteel 42 jaar, gehuwd en trotse moeder van een zoon van 7 jaar. Ik ben sinds augustus 2023 weer woonachtig in Nederland. Daarvoor heb ik met mijn gezin een aantal jaren in Turkije gewoond o.a. om voor mijn zieke vader te zorgen. Daarvoor was ik jarenlang woonachtig in Nederland waar ik een sociale mbo opleiding heb gevolgd en met succes heb afgerond.
Nadat ik terugkwam uit Turkije ben ik kort thuis gebleven om mijn zoon te laten wennen aan een nieuw land, een nieuwe school en een nieuwe taal. Sinds november ben ik weer werkzaam in de zorg. Voordat ik hier werkte heb op verschillende woongroepen gewerkt Sinds februari 2023 bij Common Joy. Ik voel mezelf hier erg thuis fijne collega’s echt een warm bad. Er is hier de mogelijkheid om bij te leren en te ontwikkelen. Ik sta voor betrokkenheid en dit is precies waar deze organisatie voor staat.

 


Floor


Ik ben Floor Dolstra en ben 18 jaar oud, ik woon in Maren-Kessel en volg een BBL opleiding op het koning willem 1 college in Oss
Ik ben een gedreven student en wil graag nieuwe dingen leren. Ik vind het helpen van andere mensen heel leuk.
Ik ben leergierig en sta altijd klaar om te helpen. Verder ben ik natuurlijk ook nooit vies van een gezellig praatje of een gezellig drankje.