MIDDAG
• 13.00uur De middag kan naar wens van de deelnemer worden ingevuld. In de ochtend wordt dit besproken en er kan gekozen worden uit een ruim aanbod van activiteiten:
Er kunnen eieren geraapt worden. Een andere buitenactiviteit zoals bijvoorbeeld het herstellen van de weidegang of bijhouden van het groen. Er kan ook gekozen worden voor het verzorgen en knuffelen van de dieren of een spel doen. Wanneer je van een wat grovere vorm van creatief bezig zijn houdt, bieden wij ook houtbewerking aan. Zo worden er bijvoorbeeld hokken gemaakt.
Het liefst zijn we buiten in de natuur maar wanneer het erg slecht weer is kan er in de binnenruimte wat worden gebakken of iets  creatiefs/houtbewerking gedaan worden. Er zullen knutselspullen en ideetjes gerealiseerd worden zodat er altijd een passende bezigheid is. Afhankelijk van de hulpvraag kan er tijdens dit moment gewerkt worden aan deze hulpvraag van de cliënten, samen met de dieren (Op het moment dat er individueel contact en een apart hulpverleningsplan opgesteld wordt kan dit nadat de dagbesteding geëindigd is).
• 15.00 uur einde dagbesteding
• 15.00/16.00 route naar huis brengen cliëntenimpressie